Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Benelli Montefeltro Black Synthetic Cal.12

#20221213 112200
Σε αποθεμα Benelli
1.352,00€
1.215,00€ -10%
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Τόσο στην εκδοχή wood όσο και στην εκδοχή black, η ισορροπία μεταξύ αισθητικών γεωμετριών και λειτουργικότητας πηγάζει από την ουσία του σχεδιασμού. Το κοντάκι και η εργονομική πάπια έχουν σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να εξασφαλίζουν σίγουρη λαβή και άριστο έλεγχο του όπλου. Ο κορμός ξανασχεδιάστηκε ώστε να εγγυάται απαράμιλλη εξισορρόπηση και στόχευση, επιπλέον της άμεσης ενεργοποίησης των λειτουργικών κουμπιών. Το γέμισμα και το άδειασμα των καλύκων διευκολύνονται από το σύστημα Easy Loading και το προηγμένο σύστημα ασφαλείας του κλείστρου εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια. Σχεδιάστηκε ώστε να αποφεύγεται η αναπήδηση, μειώνει αισθητά την πιθανή οπισθοδρόμηση του μηχανισμού και επαναφέρει άμεσα την ασφάλεια ώστε το όπλο να είναι έτοιμο για τη βολή. Η σκανδαλοθήκη διευκολύνει τις λειτουργίες γεμίσματος γιατί διαθέτει έναν εμπρόσθιο μοχλό και η σύγχρονη σχεδίασή της δίνει τη δυνατότητα ώστε το πάτημα της σκανδάλης να γίνεται με τρόπο άνετο και αυθόρμητο. Ο μοχλός και η ασφάλεια, επανασχεδιασμένοι δυναμικά, επιτρέπουν την προσιτή και φυσική ενεργοποίησή τους και εγγυώνται μέγιστη ομαλότητα και ταχύτητα στις λειτουργίες. Νέος σχεδιασμός και για την εργονομική πάπια από τεχνοπολυμερές, που εγγυάται μία άκρως φυσική λαβή για κάθε είδους κυνήγι, χάρη στην αντιολησθητική ψάθα AirTouch, που βρίσκεται και στο κοντάκι. Η σχεδίαση του ημιαυτόματου Montefeltro Black πηγάζει κατευθείαν από τη λειτουργικότητα.

 • Inertia Driven System

  Inertia Driven System Κομψός σχεδιασμός, απλή κατασκευή, εύκολη συντήρηση και μηχανική ακρίβεια για μέγιστη δύναμη και αξιοπιστία. Η ευφυΐα του συστήματος της Benelli βρίσκεται στην αυστηρότητα του σχεδιασμού της, στην απλότητα της κατασκευής της και στην ευκολία της συντήρησή της. Η ταχύτητα και η ευκολία των κινήσεων μαζί με τη μηχανική ακρίβεια και την απλότητα της κατασκευής εγγυώνται ένα λειτουργικό κύκλο που δεν μεταβάλλεται, προσφέροντας έτσι πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα και εξαιρετική αξιοπιστία.

  Crio System

  Crio System. Στην κρυογονική τεχνολογία το πρώτο στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η κάννη, όπου οι διαστολές που οφείλονται στη θερμότητα τριβής και εκείνες που προκύπτουν από την πίεση είναι περιορισμένες. Αυτό επιτρέπει στην κάννη να δονείται και να διαστέλλεται ομοιόμορφα κατά τη βολή. Η διασπορά που επιτυγχάνεται με την κρυογενή κάννη είναι πιο πλατιά, καλύτερα κατανεμημένη και πιο ομοιόμορφη και το κέντρο κάθε διασποράς δεν αλλάζει σε κάθε επόμενη βολή, όλα τα πλεονεκτήματα για μια βολή ακριβείας. Η κρυογενής επεξεργασία επίσης επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της κάννης κάνοντας την ανθεκτική στο χρόνο και λιγότερο ευαίσθητη στα υπολείμματα καύσης. Αρχικά, η Benelli εφάρμοσε σε βιομηχανική κλίμακα την κρυογενή επεξεργασία στην κάννη και στο τσοκ ενός ελαφρού όπλου με στόχο την ενίσχυση της βαλλιστικής της απόδοσης.

  Air Touch

  Η τεχνολογία AirTouch είναι μια ψάθα διαθέσιμη σε όλες τις λαβές και τις πάπιες ComforTech των αδρανειακών όπλων και των καραμπινών Argo E Benelli. Χάρη στην αεροδυναμική των μικρών σφαιριδίων, εξασφαλίζει πιο σταθερό κράτημα του όπλου και βοηθά στην πιο γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη επώμιση. Η ψάθα AirTouch εξασφαλίζει τον φυσικό αερισμό του χεριού και επιτρέπει μια καλύτερη λαβή.