Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Benelli M2 Speed 61cm Cal.12

#20221213 123004
Σε αποθεμα Benelli
1.973,00€
1.775,00€ -10%
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το M2 Speed είναι ένα ημιαυτόματο, έτοιμο προς χρήση σε διαγωνισμούς σκοποβολής IPSC, που σχεδιάστηκε από επαγγελματίες και απευθύνεται σε επαγγελματίες. Ένα εκπληκτικό όπλο που έχει σχεδιαστεί με ένα ενσωματωμένο σύστημα ταχύτητας. Το M2 Speed βελτιώνει την απόδοση των σκοπευτών, χάρη στον συνδυασμό των διαφόρων εξαρτημάτων του τυφεκίου, τα οποία ευνοούν τις κινήσεις τους, διασφαλίζοντας πρωτόγνωρη ρευστότητα και ταχύτητα. Εφοδιάζεται με το σύστημα ComforTech 3 το οποίο σε συνδυασμό με το μαξιλαράκι Combtech της ράχης του κοντακίου, μειώνει σημαντικά την αίσθηση ανάκρουσης, ευνοώντας την ταχύτερη επιστροφή στο στόχο και την απόλυτη ακρίβεια βολής. Το κλείστρο BE.S.T. για μια ομαλότερη και ταχύτερη ροή του κύκλου, ένας ευρύτερος και πιο στεγανός γεμιστήρας, ο σωλήνας αποθήκης 12 βολών και η στεγανή ασφάλεια είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του M2 Speed, όλα απόλυτα εναρμονισμένα με το αποκλειστικό χρώμα Racing Grey του σκελετού που, μαζί με τις κόκκινες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του νέου ανοδιωμένου σταυρού, κάνουν το τυφέκιο της οικογένειας Speed να ξεχωρίζει.

 • Inertia Driven System

  Inertia Driven System Κομψός σχεδιασμός, απλή κατασκευή, εύκολη συντήρηση και μηχανική ακρίβεια για μέγιστη δύναμη και αξιοπιστία. Η ευφυΐα του συστήματος της Benelli βρίσκεται στην αυστηρότητα του σχεδιασμού της, στην απλότητα της κατασκευής της και στην ευκολία της συντήρησή της. Η ταχύτητα και η ευκολία των κινήσεων μαζί με τη μηχανική ακρίβεια και την απλότητα της κατασκευής εγγυώνται ένα λειτουργικό κύκλο που δεν μεταβάλλεται, προσφέροντας έτσι πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα και εξαιρετική αξιοπιστία.

  ComforTech

  Το σύστημα Comfortech είναι το πρώτο και μοναδικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον κόσμο ικανό να αλλάξει τους κανόνες βολής. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που αποτελείται από το κοντάκι, το πέλμα και τη ράχη, με υψηλή ικανότητα παραμόρφωσης και ικανό να απορροφά μέρος της ενέργειας ανάκρουσης κατά τη διάρκεια της βολής. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σήμερα, μπορεί να προσφέρει κορυφαία απόδοση βολής, ως προς τη μείωση της ανάκρουσης, την αναπήδηση της κάννης, την ευθυγράμμιση και την καλύτερη στόχευση στην επόμενη βολή. Οι ακριβείς και τέλειες βολές είναι ακόμα πιο εύκολες.

  Air Touch

  Η τεχνολογία AirTouch είναι μια ψάθα διαθέσιμη σε όλες τις λαβές και τις πάπιες ComforTech των αδρανειακών όπλων και των καραμπινών Argo E Benelli. Χάρη στην αεροδυναμική των μικρών σφαιριδίων, εξασφαλίζει πιο σταθερό κράτημα του όπλου και βοηθά στην πιο γρήγορη, αποτελεσματική και άνετη επώμιση. Η ψάθα AirTouch εξασφαλίζει τον φυσικό αερισμό του χεριού και επιτρέπει μια καλύτερη λαβή.

   
  Steel Shot

  Steel Shot. Κάθε κάννη στην οποία έχει αποτυπωθεί το σήμα του κρίνου υποβάλλεται σε δοκιμές στον Εθνικό Πάγκο Δοκιμών για πυρομαχικά με από χάλυβα. Τα τσοκ Crio Steel Shot, ειδικά κατασκευασμένα με επιμήκεις κώνους σύνδεσης, εγγυώνται μέγιστη βαλλιστική απόδοση και αντοχή στη χρήση πυρομαχικών από χάλυβα.