Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Franchi Feeling Sporting / Adjustable

#20210611095422
Σε αποθεμα Franchi
2.390,00€
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το σκοπευτικό δίκαννο, της FRANCHI FEELING SPORTING δεν διαφέρει πολύ από τα κυνηγετικά αδελφάκια του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κυνηγετικό. Με πιστολοειδή λαβή, βάρος στα 3,5 κιλά, κάννη 71 & 76 εκατοστών, αντανακλαστική ρίγα 11 εκατοστών, και κόκκινο σκοπευτικό. Με έσω-έξω knurled chokes των 5+2 εκατοστών, ξυστό beavertail το FEELING Sporting διατίθεται κατόπιν παραγγελίας και με ρυθμιζόμενο κοντάκι.

  • Χαμηλό προφίλ, μονή σκανδάλη με επιλογέα ενσωματωμένο στο κουμπάκι της ασφάλειας και αυτόματους εξολκείς, η σειρά FEELING προσφέρει αποδεδειγμένη αντοχή και αξιοπιστία.
  • Πιστολοειδής λαβή, αντικραδασμικό πέλμα, χρωμιωμένες κάννες, εξαεριζόμενη ρίγα, ένα σκοπευτικό δίκαννο που τα έχει όλα. Ένα σύγχρονο σούπερ ποζέ που θα γίνει η συνέχεια του χεριού σου.
  • Όλα τα δίκαννα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.

Με τιμή που δεν θα σε προβληματίσει, γίνεται δικό σου και καλύπτεται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.

  • Συσκευασία σε πλαστική βαλίτσα που περιλαμβάνει, εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, λάδι, 5 τσοκ (έσω/έξω) και κλειδί.
  • Διπλή σκανδάλη, αριστερό κοντάκι, αορτηριούχοι κάννης κατόπιν ζήτησης.