Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Franchi Feeling Becaccia Select

#20210610203112
Σε αποθεμα Franchi
1.890,00€
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Το FEELING BECCACCIA SELECT δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι το απόλυτο δίκαννο (σούπερ ποζέ) της FRANCHI, για τους «μπεκατσάκηδες», που θα περπατήσουν πολύ… Πανάλαφρο, παραμένει στιβαρό και ανθεκτικό, θα απελευθερώσει τον κυνηγό που θα περιπλανηθεί στο δάσος για να βρει την βασίλισσα του!  Όπου επιβάλλεται ένα ελαφρύ και ευέλικτο δίκαννο είναι η ιδανική επιλογή! Εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που δεν συνοδεύουν αλλά κυνηγούν! Διαφοροποιείται από το FEELING BECCACCIA με τα επίχρυσα ένθετα θηραμάτων στις δυο μεριές της ασημή βάσης αλουμινίου και  γίνεται αντικείμενο πόθου για εκείνον τον κυνηγό που αγαπά το κλασσικό στυλ. Επιπλέον λεπτομέρεια κλασσικού στυλ… χειροκίνητοι εξολκείς για εκείνους που δεν θέλουν να αφήσουν τα ίχνη τους στο δάσος!

  • Χαμηλό προφίλ, μονή σκανδάλη με επιλογέα ενσωματωμένο στο κουμπάκι της ασφάλειας, η σειρά FEELING προσφέρει αποδεδειγμένη αντοχή και αξιοπιστία.
  • Πιστολοειδής λαβή, διπλό εξαεριζόμενο, αντικραδασμικό πέλμα, χρωμιωμένες κάννες, εξαεριζόμενη ρίγα, ένα κυνηγετικό δίκαννο που τα έχει όλα. Ένα σύγχρονο σούπερ ποζέ που θα γίνει η συνέχεια του χεριού σου.
  • Όλα τα δίκαννα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.

Με τιμή που δεν θα σε προβληματίσει, γίνεται δικό σου και καλύπτεται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.

  • Συσκευασία σε πλαστική βαλίτσα που περιλαμβάνει, εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, λάδι, 3 τσοκ και κλειδί.
  • Διπλή σκανδάλη, αριστερό κοντάκι, αυτόματοι εξολκείς, αορτηριούχοι κάννης κατόπιν ζήτησης.

#franchifeelsrigτ