Η Εταιρία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ένα διώροφο κατάστημα στην καρδιά του Ηρακλειώτικου κέντρου, στο Μεϊντάνι, κρύβει στο εσωτερικό του αρώματα, γεύσεις αλλά και τον πιο ετερόκλητο συνδυασμό προϊόντων. Το ισόγειό του είναι εφοδιασμένο με πάσης φύσης βότανα και μπαχαρικά ενώ ο πρώτος όροφος διαθέτει τα πάντα για το σπορ του κυνηγιού. Το κατάστημα μας κουβαλάει ιστορία και πείρα ετών καθώς λειτουργεί από το 1924. Τότε, για τα δεδομένα του Ηρακλείου το παραδοσιακό κατάστημα Περβολαράκης λειτουργούσε σαν ένα σύγχρονο πολυκατάστημα καθώς διέθετε μια τεράστια ποικιλία προϊόντων και κάλυπτε όλες σχεδόν τις ανάγκες των ανθρώπων της εποχής.
Σήμερα, διατηρώντας σχεδόν την ίδια σύσταση το κατάστημα διαθέτει την ίδια φιλοσοφία στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των πελατών του.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Την επιχείρηση ξεκίνησε το 1924 ο Αριστείδης Περβολαράκης, παππούς του σημερινού διαχειριστή Γεωργίου Περβολαράκη με μπαχαρικά, βότανα, τσάγια, βαφές ρούχων και ποικιλία προϊόντων. Το 1936 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο γιος του, Σπύρος Περβολαράκης. Την περίοδο εκείνη η επιχείρηση εμπλουτίζεται και με κυνηγητικά είδη και αποτελεί την πρώτη επιχείρηση στο είδος αυτό στην Κρήτη.
Το 1963 μετά το θάνατο του Σπύρου Περβολαράκη, την επιχείρηση θα αναλάβει η γυναίκα του, Φωτεινή και μαζί με τους τρεις γιους της, Αριστείδη, Γιώργο και Στέλιο θα την επεκτείνουν με τα προσωπικά τους χόμπυ και θα της δώσουν την ταυτότητα που παραμένει σχεδόν αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα. Έτσι, προιόντα για το κυνήγι, το ψάρεμα, το κάμπινγκ προστέθηκαν στα ράφια του καταστήματος και συνδέθηκαν άρρηκτα με το όνομα Περβολαράκης.

ΣΗΜΕΡΑ

Στο ισογειο του καταστηματος οι υπεύθυνοι πωλητές μας με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους θα σας πληροφορήσουν για τις ευεργετικές δράσεις και την ποικίλη χρήση όλων των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημά μας:
Μπαχαρικά
Βότανα και ποικίλα είδη τσαγιού
Εξειδικευμένα δημητριακά
Υπερτροφές
Αιθέρια έλαια
Βαφές ρούχων
Χημικά στοιχεία, απαραίτητα για την παρασκευή σπιτικών απορρυπαντικών
Λιβάνια και εκκλησιαστικά είδη

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κυνηγητικά όπλα, πυροβόλα όπλα για τους αστυνομικούς και τους σκοπευτές, φυσίγγια, αξεσουάρ, είδη ένδυσης και υπόδησης από τους καλύτερους διεθνείς οίκους.

Η ποιότητα των προϊόντων
Η μεγάλη εμπειρία
Η προσωπική εξυπηρέτηση
Η συνέπειά μας και μετά την πώληση
Οι ανταγωνιστικές τιμές
αποτελούν τους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και μας κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς.