Αποστολή Προϊόντων

Αποστολή προϊόντων

Το κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα με τους εξής τρόπους:

ΕΛΤΑ Courier (Για μικρά & μεσαία δέματα)

Κοστος αποστολής
Για παραγγελίες εως 30€, η χρέωση είναι 2,50€.
Για παραγγελίες από 30.01€ εως 60€, η χρέωση είναι 3,50€.
Για παραγγελίες από 60.01€ εως 89,99€, η χρέωση είναι 4,50€.
Σε παραγγελίες αξίας 90€ και άνω, τα μεταφορικά με αυτό τον τρόπο αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ

Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει σαν τροπο πληρωμής αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολης είναι 2,00€ ανά παραγγελία

Για ογκώδη δέματα ή δέματα μεγάλου βάρους, αξίας 90€ και άνω, η προσφορά για δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύει.

ΛΑΤΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ( Για ογκώδη δέματα ή δέματα μεγάλου βάρους )

Σε αυτή την κατηγορία εμπεριέχονται τα φυσίγγια, οπλοκιβώτια, μηχανές εκτόξευσης, τροφές για σκύλους. Παρακαλούμε πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας, να σας ενημερώσουμε για το κόστος μεταφορικών.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να την παραλάβετε από το κατάστημα μας στην οδό Πλατεία Νικηφόρου Φωκά 7-Ηράκλειο Κρήτης

ΓΕΝΙΚΑ

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών για όλους τους προορισμούς, πλην των νησιωτικών και δυσπρόσιτων περιοχών.
Προϊόντα που χρειάζονται ειδική άδεια για την πώληση τους (π.χ. όπλα) οι ημέρες υπολογίζονται από την ημέρα που θα παραλάβουμε την άδεια από τον αγοραστή στην εταιρία μας & όχι από την ημέρα που έγινε η παραγγελία.
Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, τότε θα ενημερωθείτε από το www.pervolarakis.gr για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.
Σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί έως και 5 εργάσιμες ημέρες. (Σε διαφορετική περίπτωση θα ενημερωθείτε).

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.