Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Franchi Affinity Slug

#20210603102442
Σε αποθεμα Franchi
980,00€
920,00€ -6%
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Η AFFINITY SLUG είναι η εξειδικευμένη κυνηγετική καραμπίνα, για το κυνήγι του αγριόχοιρου. Μαύρη συνθετική με ρυθμιζόμενα σκοπευτικά, για να φέρεις το όπλο ακριβώς στα μέτρα σου, πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες ευστοχίας είτε ρίχνεις με δράμια, είτε με μονόβολο. Ειδική επεξεργασία της κάννης για την χρήση μονόβολων & δραμιών (σφαιριδίων). Εργονομία, εξαιρετικό ζύγισμα, απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια βολής και στην καλύτερη “value for money” τιμή!

 • Όλα τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI καλύπτονται από 7 χρόνια εγγύηση στα τεχνικά μέρη.
 • Όλες οι καραμπίνες της FRANCHI διαθέτουν πέλμα TSA ADV, το οποίο είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις. Από μείγμα αφρού πολυουρεθάνης το οποίο διαστέλλεται απορροφώντας το 50% του λακτίσματος. Το πέλμα TSA ADV έχει αντοχή σε πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.
 • Τα κυνηγετικά όπλα της FRANCHI είναι πιστοποιημένα για ατσάλινα σκάγια και φέρουν το σχετικό σήμα Fleur de Lys από την Εθνική τράπεζα δοκιμών.
 • Η συσκευασία σε κουτί περιλαμβάνει: εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, σετ κλίσεων κοντακίου.
 • TSA (Twin Shock Absorber)

  TSA (Twin Shock Absorber). Τα ημιαυτόματα όπλα της Franchi εκτός της Affinity Compact φέρουν όλα πέλμα TSA_ADV (Twin Shock Absorber Advanced). Το πέλμα TSA ADV διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και περιέχει πολλούς τύπους πολυουρεθάνης που διαστέλλονται κατά την τουφεκιά και απορροφούν μέχρι και το 50 % του λακτίσματος. Τα πέλματα TSA_ADV έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν από τις πιο υψηλές μέχρι και τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

  Front Inertia

  Front Inertia. Το μπροστινό σύστημα INERTIA είναι το λειτουργικό όλων των ημιαυτόματων όπλων της Franchi. Το ελατήριο επανάκτησης έχει τοποθετηθεί μέσα στην πάπια και γύρω από την αποθήκη. Το μπροστινό σύστημα αδρανείας εξασφαλίζει καλύτερη ισορροπία, λιγότερη ανύψωση και διευκολύνει στην μείωση του λακτίσματος.

  Exclusive Style XS

  Exclusive Style XS. Η εργονομία είναι το βασικό μέλημα της Franchi. To Franchi XS (αποκλειστικό στυλ) είναι η ανάπτυξη μια εργονομικήςπλατφόρμας που προέκυψε μετά από μελέτη σε εργαστήριο πάνω από 1,000 κυνηγών τις συνήθειές τους και στον τρόπο που επωμίζουν, για να καταλήξει στον σχεδιασμό του τέλειου σχεδιαστικά όπλου. Το όπλο γίνεται η προέκταση του χεριού του σκοπευτή.
  Το στυλ λεπιού στο κοντάκι και τον ξυστό σε όλα τα όπλα της Franchiείναι ακόμα ένα αποτέλεσμα της ίδιας μελέτης και εγγυάται γρήγορη και ασφαλή τουφεκιά.

  • Μοναδική σχεδίαση ψάθας.
  • Μακρύτερος προφυλακτήρας σκανδάλης για εύκολη πρόσβαση ακόμα και με γάντι.
  • Νέα πιστολοειδής λαβή με ανοιχτή γωνία για ευκολότερη επώμιση.
  7 Years Warranty

  Κάθε ημιαυτόματο Franchi καλύπτεται από 7 χρόνια εγγύηση, αποδεικνύοντας εμπράκτως την υψηλή αξιοπιστία του. Για τουλάχιστον 7 χρόνια δεν θα σας απασχολήσει κανένα μηχανικό μέρος του όπλου.