Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Franchi Affinity 3 Anniversario Cal.12

#20210603113148
Σε αποθεμα Franchi
1.350,00€
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη

Η  μοναδική καραμπίνα Affinity 3 Anniversario γεννήθηκε από την ευρηματικότητα και το πάθος της FRANCHI για το κυνήγι και την φύση, είναι μοναδική έχει ήδη ξεχωρίσει!

Συνδυάζει όλα τα ημιαυτόματα μοντέλα της εταιρίας και με μια ματιά σε ταξιδεύει στην ιστορία της FRANCHI! Με τα σκαλιστά φτερά φασιανού, η FRANCHI επιβεβαιώνει τα 150 χρόνια παραμονής της, στην υπηρεσία των κυνηγών!

Με το πορτοκαλί F στην σκανδάλη αλάνθαστο αναγνωριστικό των όπλων της Franchi, η Affinity Anniversario αποτελεί ένα ακόμα όπλο της Franchi, που συνδυάζει την εργονομική τελειότητα, την ομορφιά, το εκλεπτυσμένο στυλ και την πρακτικότητα μιας καραμπίνας.

Σε διαμέτρημα 12 & 20, διατίθεται με 3 τσοκ των 7 εκατοστών. Ο μηχανισμός της Αffinity Anniversary λειτουργεί με το κλασσικό πια σύστημα αδράνειας INERTIA, που έχει πάει την ισορροπία ακόμα πιο πέρα και έχει εκμηδενίσει την αναπήδηση της κάννης.

Έχει 7 χρόνια εγγύηση στα μηχανικά μέρη (όπως και όλα τα ημιαυτόματα όπλα της Franchi) και μια μοναδική εντυπωσιακή βαλίτσα μεταφοράς, που θα προστατεύει για πάντα την επετειακή αυτή μοναδική κυνηγετική καραμπίνα!

Η συσκευασία σε κουτί περιλαμβάνει: εγχειρίδιο χρήσης, κάρτα εγγύησης, 3 τσοκ και κλειδί, σετ κλίσεων κοντακίου, λάδι, αορτηριούχους κάννης.

 

Βιντεο προϊοντος

Franchi Affinity 3 Anniversario Cal.12 - Video YouTube
 • TSA (Twin Shock Absorber)

  TSA (Twin Shock Absorber). Τα ημιαυτόματα όπλα της Franchi εκτός της Affinity Compact φέρουν όλα πέλμα TSA_ADV (Twin Shock Absorber Advanced). Το πέλμα TSA ADV διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και περιέχει πολλούς τύπους πολυουρεθάνης που διαστέλλονται κατά την τουφεκιά και απορροφούν μέχρι και το 50 % του λακτίσματος. Τα πέλματα TSA_ADV έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν από τις πιο υψηλές μέχρι και τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

  Front Inertia

  Front Inertia. Το μπροστινό σύστημα INERTIA είναι το λειτουργικό όλων των ημιαυτόματων όπλων της Franchi. Το ελατήριο επανάκτησης έχει τοποθετηθεί μέσα στην πάπια και γύρω από την αποθήκη. Το μπροστινό σύστημα αδρανείας εξασφαλίζει καλύτερη ισορροπία, λιγότερη ανύψωση και διευκολύνει στην μείωση του λακτίσματος.

  Exclusive Style XS

  Exclusive Style XS. Η εργονομία είναι το βασικό μέλημα της Franchi. To Franchi XS (αποκλειστικό στυλ) είναι η ανάπτυξη μια εργονομικήςπλατφόρμας που προέκυψε μετά από μελέτη σε εργαστήριο πάνω από 1,000 κυνηγών τις συνήθειές τους και στον τρόπο που επωμίζουν, για να καταλήξει στον σχεδιασμό του τέλειου σχεδιαστικά όπλου. Το όπλο γίνεται η προέκταση του χεριού του σκοπευτή.
  Το στυλ λεπιού στο κοντάκι και τον ξυστό σε όλα τα όπλα της Franchiείναι ακόμα ένα αποτέλεσμα της ίδιας μελέτης και εγγυάται γρήγορη και ασφαλή τουφεκιά.

  • Μοναδική σχεδίαση ψάθας.
  • Μακρύτερος προφυλακτήρας σκανδάλης για εύκολη πρόσβαση ακόμα και με γάντι.
  • Νέα πιστολοειδής λαβή με ανοιχτή γωνία για ευκολότερη επώμιση.
  7 Years Warranty

  Κάθε ημιαυτόματο Franchi καλύπτεται από 7 χρόνια εγγύηση, αποδεικνύοντας εμπράκτως την υψηλή αξιοπιστία του. Για τουλάχιστον 7 χρόνια δεν θα σας απασχολήσει κανένα μηχανικό μέρος του όπλου.