Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Browning A5 One

#20210602101049
Σε αποθεμα Browning
1.400,00€
1.320,00€ -6%
Προσθηκη στο καλαθι
 • Kinematic

  Kinematic. Νέο σύστημα αδρανείας που εκμεταλεύεται την κινητική ενέργεια στο βέλτιστο για ταχύτερη και ομαλότερη λειτουργία του όπλου.

  Speed Load Plus

  Speed Load Plus. Η συνέχεια του συστήματος "SPEED LOADING" δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αδειάζει το όπλο εξίσου ταχύτατα, χωρίς επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

  Invector-DS

  Invector-DS. Νέα μακρύτερα τσοκ για πιο ομοιόμορφες κατανομές και μπρούτζινο δακτύλιο στην αρχή του τσοκ για λιγότερα κατάλοιπα ακόμη και μετά από εκτενη χρήση.

  Humpback

  Humpback. Ο σχεδιασμός της βάσης που βασίζεται στο θρυλικό μοντέλο AUTO 5 και δίνει στο χρήστη 30% μακρύτερη σκοπευτική γραμμή

  Inflex II

  Inflex II. Νέα γενιά πέλματος από εξαιρετικά μαλακό υλικό που απορροφάει τη ανάκρουση. Η εξωτερική του επιφάνεια είναι φινιρισμένη έτσι ώστε να μην μαγκώνει στα ρούχα κατά την επόμιση.

  Back-Bored

  Back-Bored. Τεχνολογία Διευρυμένου Αυλού 18,8mm (BBT) για μεγαλύτερη ταχύτητα σκαγίων, καλύτερη κατανομή & μειωμένη ανάκρουση

  Steel-Shot

  Steel-Shot. Δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια.

  VectorPro

  Η τεχνολoγία VectorPro με την επιμήκυνση του κώνου προσαρμογής της κάννης, επιτυγχάνει μεγάλη μείωση του λακτίσματος και της παραμόρφωσης των σκαγίων της τουφεκιάς.