Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Beretta A400 Xtreme Unico 76cm

#20210414141258
Σε αποθεμα Beretta
2.422,00€
1.650,00€ -32%
Προσθηκη στο καλαθι

Βιντεο προϊοντος

Beretta A400 Xtreme Unico 76cm - Video YouTube
 • Steelium

  Steelium είναι η διαδικασία παραγωγής των φημισμένων καννών της Beretta, δημιουργώντας με το ειδικό tri-alloy αστάλι, ένα μοναδικό ”πετράδι” για το όπλο, αξιοποιώντας τη τεχνολογική υπεροχή παραγωγής της Beretta με διάτρηση βαθιάς οπής. Η μοναδική διαδικασία αυτή δίνει μοναδικά βαλιστικά αποτελέσματα αποτελέσματα. Οι κάνες Steelium φτάνουν τα 80mm επιμήκυνσης κώνου.

  OptimaBore HP

  OptimaBore HP. Με την παραγωγή καννών να ξεκινάει το 1526, και δημιουργώντας σήμερα πάνω από 500,000 κάννες το χρόνο, η Beretta είναι ο leader στις κάννες παγκοσμίως. H τεχνολογία OptimaBore HP συνδεδεμένη με το Steelium, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ακριβές και ποιοτικό αποτέλεσμα.

  BLink

  To BLink είναι το γρηγορότερο κλείστρο στο κόσμο, παρέχοντας ταχύτατη όπλιση. Έχοντας αυτή τη δυνατότητα αυξάνεται η πιθανότητα για επιτυχάι της επόμενης βολής.

  B-Lok

  To B-Lok είναι η νέα βίδα πάπιας για άμεση αποσυναρμολόγηση, με μόνο 60 μοίρες περιστροφή. Ο σχεδιασμός της βίδας την κάνει εύκολη στη χρήση και με γάντια.

  Aqua Technology

  Aqua Technology. Στα μοντέλα που χρησιμοποιείται η τεχνολογία Aqua, όλα τα εσωτερικά μέροι είναι προστατευμένα απο σκουριά και τη διάβρωση ενώ το κλείστρο και η σκανδάλη εχουν υποστεί επεξεργασία για την αντανάκλαση. Η κάνη είναι εσωτερικά χρωμιομένη και με εξωτερική επικάλυψη να αντέχει στις πιο αντίξοες συνθήκες

  Micro Core

  Το Microcore είναι το τεχνολογικά καινοτόμο πέλμα της Beretta, μέσα απο την εμπειρία δεκαετιών στα αγωνιστικά αθλήματα. Λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών είναι μαλακό, ελαφρύ και ταυτόχρονα εξαιρετικά σταθερό, μειώνοντας τους κραδασμούς και δίνοντας τη δυνατότητας της τέλειας επώμισης.

  Kick Off Mega

   

  Το σύστημα Kick Off Mega είναι το τελιότερο σύστημα περιορισμού λακτίσματος που είναι διαθέσιμο. ιδανικό για βαριές γομώσεις. Αποτελείται απο τρείς συσκευές που συνλειτουργούν επιτυγχάνοντας μείωση του λακτίσματος μέχρι και 70%, ταυτόχρονα με εξαιρετική σταθερότητα και έλεγχο.