Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Beretta A400 UltraLite

#20210601095822
Σε αποθεμα Beretta
1.780,00€
Προσθηκη στο καλαθι

Βιντεο προϊοντος

Beretta A400 UltraLite - Video YouTube
 • Steelium

  Steelium είναι η διαδικασία παραγωγής των φημισμένων καννών της Beretta, δημιουργώντας με το ειδικό tri-alloy αστάλι, ένα μοναδικό ”πετράδι” για το όπλο, αξιοποιώντας τη τεχνολογική υπεροχή παραγωγής της Beretta με διάτρηση βαθιάς οπής. Η μοναδική διαδικασία αυτή δίνει μοναδικά βαλιστικά αποτελέσματα αποτελέσματα. Οι κάνες Steelium φτάνουν τα 80mm επιμήκυνσης κώνου.

  OptimaBore HP

  OptimaBore HP. Με την παραγωγή καννών να ξεκινάει το 1526, και δημιουργώντας σήμερα πάνω από 500,000 κάννες το χρόνο, η Beretta είναι ο leader στις κάννες παγκοσμίως. H τεχνολογία OptimaBore HP συνδεδεμένη με το Steelium, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ακριβές και ποιοτικό αποτέλεσμα.

  BLink

  To BLink είναι το γρηγορότερο κλείστρο στο κόσμο, παρέχοντας ταχύτατη όπλιση. Έχοντας αυτή τη δυνατότητα αυξάνεται η πιθανότητα για επιτυχάι της επόμενης βολής.

  Steel

  Steel. Δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια.

  Micro Core

  Το Microcore είναι το τεχνολογικά καινοτόμο πέλμα της Beretta, μέσα απο την εμπειρία δεκαετιών στα αγωνιστικά αθλήματα. Λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών είναι μαλακό, ελαφρύ και ταυτόχρονα εξαιρετικά σταθερό, μειώνοντας τους κραδασμούς και δίνοντας τη δυνατότητας της τέλειας επώμισης.