Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Beretta A350 Xtrema Wild Bore

#20210506174929
Σε αποθεμα Beretta
1.290,00€
Προσθηκη στο καλαθι
 • Steelium

  Steelium είναι η διαδικασία παραγωγής των φημισμένων καννών της Beretta, δημιουργώντας με το ειδικό tri-alloy αστάλι, ένα μοναδικό ”πετράδι” για το όπλο, αξιοποιώντας τη τεχνολογική υπεροχή παραγωγής της Beretta με διάτρηση βαθιάς οπής. Η μοναδική διαδικασία αυτή δίνει μοναδικά βαλιστικά αποτελέσματα αποτελέσματα. Οι κάνες Steelium φτάνουν τα 80mm επιμήκυνσης κώνου.

  OptimaBore HP

  OptimaBore HP. Με την παραγωγή καννών να ξεκινάει το 1526, και δημιουργώντας σήμερα πάνω από 500,000 κάννες το χρόνο, η Beretta είναι ο leader στις κάννες παγκοσμίως. H τεχνολογία OptimaBore HP συνδεδεμένη με το Steelium, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ακριβές και ποιοτικό αποτέλεσμα.

  Steel

  Steel. Δοκιμασμένο και πιστοποιημένο για φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια.

  Micro Core

  Το Microcore είναι το τεχνολογικά καινοτόμο πέλμα της Beretta, μέσα απο την εμπειρία δεκαετιών στα αγωνιστικά αθλήματα. Λόγω των μοναδικών του χαρακτηριστικών είναι μαλακό, ελαφρύ και ταυτόχρονα εξαιρετικά σταθερό, μειώνοντας τους κραδασμούς και δίνοντας τη δυνατότητας της τέλειας επώμισης.

  Kick Off

  Το σύστημα Kick Off είναι το πρώτο σύστημα περιορισμού λακτίσματος, πατέντα της Beretta. Αποτελείται απο δύο πιστόνια που είναι τοποθετημένα στο πέλμα και αποσβένουν το πρώτο λάκτισμα μέχρι και 60%, ταυτόχρονα μειώνοντας ταυτόχρονα την αναπήδηση.